EDİRNE / MERKEZ - Gazi İlkokulu

Ock

Okulumuzda hijyenin sağlanması ve çocuklara temizlik alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlatılan "Haftanın En Temiz Sınıfı" etkinliğine 2-A ve 3-A sınıflarının bu haftanın birincisi olması ile başladık. Gelecek haftalarda da sınıflarda yapılacak temizlik kontrollerinde tüm sınıflarımızın başarılı olması temennisiyle sağlıklı günler dileriz. "Her işin başı sağlık: sağlık için de temizlik şart." diyoruz.

Ara

Okulumuz Anasınıfı öğretmen ve öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yaptığı etkinliklerde; söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu çalışmaları yapan öğrenciler ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz

Ara

Öğrencilerimize ayakkabı desteği için çok teşekkürler.

Ara

Okulumuz birinci sınıf öğrencileri ÇEDES kapsamında Gençlik Merkezini ziyaret ederek Deneyap atölyesinden ve diğer imkanlardan yararlandılar. Öğrencilerimiz için eğlenceli ve bilgilendirici bir etkinlik oldu. Bu imkanı sağlayanlara teşekkür ediyoruz.

Kas

O'nsuz Kasımın 85. Yılında O'nu ar(n)ıyoruz... Okulumuzda yapılan 10 Kasım Haftası Anma programı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anma ve anlama etkiliklerine paydaşlarımızın yoğun katılımıyla coşkulu bir ortamda tamamlandı.

Ekm

Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN  en büyük mirasım dediği Cumhuriyetin ilanının 100. yılında Cumhuriyet Bayramı anlamına uygun şekilde öğrenci, öğretmen, velilerimiz ve misafirlerin katılımıyla coşku içerisinde kutlandı.  Nice yüzyıllara hep birlikte Türkiye'm.