EDİRNE / MERKEZ - Gazi İlkokulu

Gazi İlkokulu

Babademirtaş Mahallesi Yusufhoca Mektep Sokak No 32 Merlkez EDİRNE
Vizyon
Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur. Okulda teknolojinin her alanından eğitimde yararlanmak esastır.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, İsmet İnönü İlköğretim Okulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
8.30-14.35
Doğalgaz (Kalorifer)